Földönkívüliek - földi műalkotásokon I.

 

Az Arvisurákat talán az teszi sokak számára hihetetlenné, hogy egy földönkívüli civilizáció erőteljes beavatkozásról szóló történéseket is magában foglal.  Ideje tehát, hogy képesek legyünk elfogadni ezt a tényt, amihez egyébként nagyon sok bizonyíték áll rendelkezésünkre, csak egy kicsit körül kell nézni – nyitott szemmel. Az alábbiakban bemutatok néhány olyan alkotást, melyek földönkívülieket ábrázolnak, de hangsúlyozni szeretném, hogy ez csak néhány kiragadott példa, ennél sokkal többet találhat az, aki rászán egy kis időt a keresésre. Túl sok magyarázatot nem kívánok hozzájuk fűzni, azt hiszem a képek önmagukért beszélnek.

Ez a sziklafestmény kb. Kr. e. 10.000-ből származik, Val Camonica-ból, Olaszországból.

 

 A fenti sziklarajz Kr. e. 6000-ből Tassili-ből, a Szaharából származik. Nem éppen szokványos ember ábrázolás, nem beszélve az égen repülő csészealjról.

 

Ez egy dombormű művészi reprodukciója, amit a Toengt’ing tó Jotuo nevű szigetén egy labirintusban találtak egy 1957-es expedíció során. Több olyan művet is találtak, melyek űrhajós öltözékű embereket ábrázolnak. Találtak továbbá egy festményt, amely kétségtelenül a naprendszert ábrázolja. Ezen a harmadik és negyedik kör (melyek a bolygókat jelképezik) össze van kötve egy vonallal. Összesen 10 égitest van rajta a Napon kívül. Ez az ábrázolás megerősíti a Nibiruról (Mardukról) – a X. bolygóról szóló elméletet.

 

Ezt a tányért Nepálban találták, többezer éves lelet. Jelenleg egy berlini múzeumban található.

 

Ez a két faliszőnyeg a 15. századból származik, s mindkettő Mária életét ábrázolja. A francia Notre-Dame bazilikában találhatók.

 

 

A fenti képek egy freskó részletei Jugoszláviából, egy Koszovó melletti kolostorból. 1350-ben készült alkotás.

 

Ezt a festményt Paolo Uccello (1396-1475) készítette, és a Firenzei Akadémián található. Jézus lába alatt jobbra jól látható egy UFO.

 

 

Ezt a képet  Carlo Crivelli (1430-1495) festette, a címe Angyali üdvözlet. Londonban található a Nemzeti Múzeumban. A repülő objektumból érkező fénysugár a Mária fején lévő koronát érinti.

 

Ez a Madonnát ábrázoló kép a 15. században készült, Domenico Ghirlandaio munkája. A háttérben érdekes, fénylő, repülő objektum látható.

 

 

A fenti festmény Bonaventura Salimbeni alkotása és 1600-ban készült. San Pietro-ban található a San Lorenzo templomban. Talán egy műhold?

 

A fenti képet egy flamand művész, Aert De Gelder festette 1710-ben és egy cambridge-i múzeumban látható. Az égen látható objektum éppen fényt bocsát Keresztelő Jánosra.



Vissza